Brøndby tabte guld på hjemmebane
161217-LP-finale-BVK-Holte-Time-out-FPN.jpg
Brøndbys volleykvinder tabte et mesterskab til Holte. Foto: Flemming Patulski Nielsen
SPORT. Så gik den ikke længere. Brøndbys volleykvinder tabte en titel til Holte

Brøndby Volleyball Klub spillede sig helt som forventet til en finaleplads i weekendens Nordic Club Championsships finalestævne, som blev afvikle på Brøndbys hjemmebane i Stadionhal 1. Men i søndagens finale gik det galt. Brøndby kunne ikke få spillet til at hænge sammen, og holdet tabte 0-3 til Holte IF, som Brøndby ellers har haft krammet på de seneste to en halv år. Allerede på torsdag får Brøndby dog mulighed for revanche. Det sker når de to hold møder hinanden igen i Stadionhal 1 i Volleyligaens grundspil.
– Det bliver spændende at se, om Brøndby har kunnet ryste weekendens grimme nederlag af sig og om Holte kan opretholde det høje niveau, siger Steen Spangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top