Flere gazeller i Brøndby
BRØNDBY. 14 Brøndby-virksomheder blev i slutning af 2016 kåret som årets gazeller af Dagbladet Børsen. De tilhører dermed den danske vækstelite. Det vækker glæde i Brøndby Kommune

Børsen udnævner hvert år de virksomheder til gazeller, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.
– Det er positivt, at vi her i Brøndby har dygtige erhvervsdrivende, der ikke alene formår at etablere og drive forretning, men også er i stand til at skabe en så flot vækst, at de kommer med på årets gazelle-liste. Jeg vil gerne benytte anledningen til at ønske dem alle stort tillykke, siger Kent Max Magelund (S), borgmester.

Positivt
Årets gazelle-liste over hurtigt voksende virksomheder har flere lokale Brøndby-virksomheder med på listen end hidtil, hvor niveauet har ligget stabilt på omkring ni gazelle-virksomheder hvert år.
Der er også flere gengangere på listen, nogle helt tilbage fra 2011. Derudover repræsenterer gazelle-listen vidt forskellige lokale brancher, produkter og services.
– Vi er naturligvis stolte over, at vi har hele 14 lokale virksomheder med på gazelle-listen. Det hverken kan eller vil vi tage æren for. Men det er meget positivt, at det går fremad for det lokale erhvervsliv, og vores ambition som kommune er fortsat at gøre alt hvad vi kan, for at skabe gode rammer og levere den bedste service, så vi kan hjælpe erhvervslivet med at skabe udvikling og øget vækst, siger Kent Magelund.

Indadtil
En af de lokale virksomheder, der figurerer på listen, er Akvariebutikken ApS.
Her kan hæderen, fortæller indehaver Martin Lille, mest bruges indadtil:
– Det er ikke første år, vi er på listen, og det er i grunden ikke noget, vi går og skilter med. Men det er da klart, at det er et skulderklap til ledelsen om, at vi gør det rigtige.
Martin Lilles virksomhed består af tre ansatte.
Jørgen Eriksson er derimod administrerende direktør i en virksomhed med 600 ansatte, nemlig entreprenørvirksomheden M. J. Eriksson, der har hovedsæde i Brøndby, selvom virksomheden arbejder i flere lande.
Til trods for forskellen på virksomhedstyperne, deler Jørgen Eriksson dog holdning med Martin Lille:
– Vi arbejder inden for et område, hvor man får opgaver ud fra, hvad man tidligere har lavet, og hvor sådan noget ikke spiller den store rolle. Men det er da positivt indadtil, og der kunne måske være andre brancher, hvor det betød mere.

Følgende 14 Brøndby-virksomheder blev kåret som gazeller: Akvariebutikken ApS, Conscia A/S, Jl Engineering A/S, Ledlight Danmark ApS, M.J. Eriksson Aktieselskab, Milestone Systems A/S, More Electronics ApS, Pendelmatic Production ApS, Pingala A/S, Sakura Finetek Denmark ApS, Sigma-Aldrich Denmark ApS, Stilladsgruppen København A/S, Temporent A/S og Wizkids A/S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top