Ny administrerende direktør hos Garant Udlejning
direktør.jpg
Steffen Meyer er ny direktør i Garant Udlejning A/S. Foto: Jesper Blæsild
GLOSTRUP. Garant Udlejning A/S, der ligger på Fabriksparken i Glostrup udvider direktionen med Steffen Meyer, der den 1/1 2017 er tiltrådt som adm. direktør

Garant Udlejning A/S opruster med nye kompetencer.
Garant Udlejning, udlejer af teknisk udstyr til byggeriet, blev grundlagt i 1993 og har frem til i dag været drevet som en familieejet virksomhed med stifteren Johnny Noisen i spidsen. For at ruste virksomheden til fremtidig vækst hentes der nye kræfter ind, og Steffen Meyer er derfor tiltrådt som adm. direktør og partner.
Steffen Meyer har en baggrund som produktionsingeniør, og har de sidste mange år arbejdet med forretningsudvikling og optimering gennem en række ledelsesposter, senest som salgsdirektør hos EG, og det er netop disse kompetencer Garant Udlejning A/S efterspørger.
– Bestyrelsen og jeg har store ambitioner for Garant Udlejning, som i høj grad er afhængige af et stærkt kommercielt fokus, og derfor er jeg glad for at kunne byde velkommen til Steffen Meyer, som vil styrke vores indsats på dette område og være med til at løfte virksomheden til nye højder, udtaler Johnny Noisen, stifter af Garant Udlejning.
Garant Udlejning håndterer den komplette udlejningsproces af teknisk udstyr til byggeriet, baseret på online udlejningsplatforme i et stadigt voksende digitalt netværk, der tæller både egne butikker samt nogle af landets største grossister og trælaster. Senest har virksomheden lanceret en ny app til udlejning, der gør det muligt at leje værktøj, materielt og teknisk udstyr og få det leveret på alle postadresser i DK. Virksomheden står ifølge direktøren således i spidsen for en modernisering af udlejningsbranchen og en optimering af håndværkerens produktivitet.
– Digitalisering af udlejningsbranchen gennem teknologi og strategiske partnerskaber til glæde for dansk byggeri er vores absolutte fokus, udtaler Steffen Meyer.
Johnny Noisen fortsætter som Udviklingsdirektør med ansvar for forretningsudvikling, og virksomhedens direktion består således af adm. direktør Steffen Meyer, udviklingsdirektør Johnny Noisen og økonomidirektør Vibeke Sørensen.
Ansættelse af en ny adm. direktør kommer på baggrund af en udskiftning i virksomhedens bestyrelse, der fra december 2016 ledes af formand Jesper Jarlbæk, en af Danmarks mest erfarne Business Angels, og med Jannick Birger Pedersen og Geir Magnus Jansen som bestyrelsesmedlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top