Ny klubrekord
Bowling3.jpg
Foto: Leif Mortensen
SPORT. Trekroner Bowling har haft hold på både udebane og hjemmebane i weekenden. Og mens det blev til ny klubrekord på hjemmebane i Glostrup, blev det til et nederlag på udebane i Slagelse

Lørdag havde Trekroner sat forventningen til en god sejr med tak for sidst til Holbæk BC i 3. division efter det forsmædelige nederlag i begyndelsen af sæsonen. Nu var banen kridtet op til en revanche og det blev en formidabel en af slagsen.
Trekroner lagde fra land med gode solide resultater – blandt andet en serie på 247 fra Leif Mortensen, men også to af Trekroners øvrige spillere leverede gode resultater over 200 væltede kegler i den første serie. Dette gav begge trioer et samlet keglefald på 1169 kegler og det kunne Holbæk slet ikke matche med blot 1020 kegler. De første 6 point gik dermed til Trekroner.
I 2. serie og 3. serie måtte Trekroners ene trio dog se sig slået. Trekroners anden trio havde dog ikke nogen problemer og de vandt sikkert.
I 4. og sidste serie gav Trekroner hinanden håndslag på, at begge trioer skulle vinde. Dette kom også til at holde stik.
Kampens samlede resultat blev 4774 kegler og 20 point til Trekroner, mens Holbæk måtte nøjes med 4187 og fire point.
Trekroners Roland Hansen var helt suverænt bedste spiller for Trekroner med en samlet score på 888 væltede kegler.
Det samlede keglefald betød, at Trekroner måtte ændre på sin eksisterende klubrekord fra efteråret, idet man slog denne med syv kegler og derfor er klubbens rekord i 6-mands hold disciplinen nu 4774 kegler.

Nedslående oplevelse
Søndag blev kursen sat mod Slagelse. Kampe i Slagelse Bowling Center har aldrig været Trekroners hofret og det kom i den grad til at holde stik.
Slagelse var selvfølgelig hjemmevant og sikrede sig uden problemer alle seks point i 1. og 2. serie.
Mismodet begyndte at vise sig, men med en kraftanstrengelse fik Trekroner gang i kuglerne og med 1105 kegler mod 970 blev der rettet lidt op på regnskabet og Trekroner kunne sikre sig alle seks point i 3. serie. Her var Morten Jensen afgørende med en serie på 224 væltede kegler.
I 4. og sidste serie benyttede begge hold sig af retten til at udskifte en spiller midt i serien. Den ene af Trekroners trioer vandt med 465 kegler over 433, mens trio to måtte se sig slået med 41 kegler.
Slutresultatet blev derfor 3876 væltede kegler og 16 point til Slagelse, mens Trekroner denne gang måtte tage til takke med blot 3782 kegler og otte point.
Morten Jensen blev Trekroners bedste spiller med 545 væltede kegler på tre serier.

Solid sejr i 4. division
Søndag havde Trekroners hold i 4. division besøg af VBI/Valby hjemme i Glostrup.
Der blev det til 4098 kegler og 18 gode point til Trekroner, mens VBI væltede 3647 kegler og sikrede sig seks point.
Sebastian Fredsholt spillede suverænt for Trekroner med en personlig score på hele 760 kegler og blev dermed kampens bedste spiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top