Vestbad
Af E. Rasmussen Mellemmarksvej 16 Brøndbyvester Tænk sig, at man fra ledelsen af svømmehallen tror, man får folk til at vaske sig mere, hvis der bliver opstillet skillerum i vaskeafdelingerne. Det er i hvert fald den begrundelse, der bliver givet for den delvise lukning af vaskeafdelingerne førstkommende mandag. Det havde nok være en bedre ide […]

Af
E. Rasmussen
Mellemmarksvej 16
Brøndbyvester

Tænk sig, at man fra ledelsen af svømmehallen tror, man får folk til at vaske sig mere, hvis der bliver opstillet skillerum i vaskeafdelingerne.
Det er i hvert fald den begrundelse, der bliver givet for den delvise lukning af vaskeafdelingerne førstkommende mandag.
Det havde nok være en bedre ide med en fast vagt i vaskeafdelingerne. Og så kunne vagten måske rense brusere og fliser for kalk. Det er tiltrængt.
Nu bliver der da flere flader, der kan samle kalk. Der må ligge noget andet bag.

Svar
Af
Ulrik Olsen,
leder af Vestbad

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål, for vi har ikke opstillet skillerum af den ene eller anden art, men det er helt korrekt, at vi i vores byggeperiode har midlertidige omklædningsfaciliteter og lidt færre brusere end normalt. Det ændre dog ikke, på, at for at benytte Vestbad skal alle vaske sig grundigt først.
Vi bestræber os altid på der er så rent som muligt i Vestbad og selvfølgelig også, at fliser, klinker mv. er kalkfri.
Håber ovenstående er svar på dine spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top