94-årig død efter påkørsel i Glostrup
banegårdsplads.jpg
Her på banegårdspladsen blev en 94-årig mand påkørt af en bus. Ingen af busserne på billedet var involveret. Foto: Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. En ældre mand er død af sine kvæstelser, efter han lørdag i forrige uge gik ud foran en bus

Lørdag den 11. februar klokken 13.04 blev en 94-årig mand påkørt af en bus på Banegårdspladsen i Glostrup. Manden havde angiveligt ikke set bussen, som kom kørende, og gik ud foran den, hvorfor buschaufføren ikke kunne nå at bremse. Den 94-årige mand blev hurtigt kørt til Hvidovre Hospital for behandling. Manden blev senere flyttet til et andet hospital, hvor han afgik ved døden som følge af sine kvæstelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top