Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra uge 4

Borger skræmte indbrudstyv væk
GLOSTRUP.
Fredag den 27. januar kl. 09.40 anmeldte en borger, at han netop havde set en ukendt gerningsmand forsøge at bryde ind i en villa på Nørre Allé i Glostrup, men havde råbt ham an, hvorfor han undløb fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:
Dansk mand, 18-20 år, 180-185 cm. høj med lyst hår, tyndt skæg og havde et smalt ansigt. Han var iført en cowboyjakke med en sort vest ud over.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top