Vallensbæk Kunstforening udstiller asiatisk inspireret kunst
Mixmedia_1_950.jpg
Johnny Le Fevre udstiller i Kultur- og Borgerhuset i Vallensbæk
VALLENSBÆK. Vallensbæk Kunstforenigs kommende udstilling er med Vallensbæk kunstneren Johnny Le Fevre, der udstiller i Vallensbæk Kultur –og Borgerhus. Hans kunst er et kulturelt og kunstnerisk mix

Johnny Le Fevre har atelier i Vallensbæk, Hans værker spænder vidt – maleri, grafik og mixmedia, hvor det er et kunstnerisk og kulturelt mix. På udstillingen vil der være noget, der er asiatisk inspireret, og noget, der er med danske motiver, hvor forskellige teknikker anvendes.
Han er uddannet i den grafiske branche på den grafiske højskole, hvor han har haft stor interesse i foto og design. Efterfølgende har han fået meget inspiration fra forskellige lærere inden for foto og forskellige teknikker.
I forbindelse med hans job har han i flere år været udstationeret i Asien, hvor han har lært forskellige teknikker, og hvor han blev opmærksom på det asiatiske design og kunsthåndværk.
Fra 2000 startede han med maling, akvarel og japansk sume-e – kalligrafi – med brugen af sort tusch og hvidt papir. Samtidig studerede han forskellige japanske og asiatiske kunstarter. Han anvender ældgamle teknikker, der kombineres med moderne teknikker.
Der er fernisering den 4. marts fra 11.00 til 2.30 i Kultur- og Borgerhuset, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand. Udstillingen varer til den 31. marts. Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top