Vindende 6. klasse i biografen
IMG_8273.jpg
Denne 6. klasse fra Vestervangsskolen var den klogeste i Glostrup og vandt en tur i biografen. Foto: Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. En 6. klasse fra Vestervangsskolen var den klogeste i Glostrup og vandt en tur i biografen

Glostrup Bibliotek inviterede i december alle kommunens 6. klasser til at deltage i quizzen Klar Parat Svar, der handlede om elevernes viden indenfor såvel skøn- som faglitteratur. Otte klasser deltog i dysten, og glostrupvinder blev en klasse fra Vestervangsskolen.
Præmien blev indløst 15. februar, hvor de kloge elever og deres lærer så filmen Alle for Tre i Glostrup Bio ved en særforestilling. De havde en fin formiddag i biffen.
Klar Parat Svar er en landsdækkende quiz for 6. klasser. Quizzen er et samarbejde mellem Kulturstyrelsen, TV2-regionerne og landets børnebiblioteker, og formålet er at sætte fokus på læsning og læselyst. Af de otte hold i finalen blev danmarksvinderen fundet den 8. februar. Det blev en klasse fra Øster Farimagsgade Skole i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top