Brøndby klar til finalen
Volley.jpg
Lørdag vandt Brøndbys volleykvinder sikkert på hjemmebane over Amager. Det skabte glæde hos publikum i alle aldre. Foto: Heiner Lützen Ank
SPORT. For tredje gang på en uge vandt Brøndbys volleykvinder over Amager. Dermed er holdet klar til finalen, hvor Holte venter igen

Brøndby Volleyball Klub har endnu engang spillet sig i sæsonens DM-finale.
Det stod klart, efter at holdet lørdag, efter en times spil, på hjemmebane vandt den tredje kamp på en uge i semifinaleserien mod Amager VK. Alle tre kampe vandt Brøndby Volleyball Klub med sætcifrene 3-0.
I lørdagens hjemmebanekamp fungerede spillet bedre, end tilfældet var i torsdagens kamp.
Modtagningerne havde den ønskede kvalitet og de to hævere, Eva Bang og Sigrid Friis Christiansen, som overtog ansvaret et stykke inde i kampen, havde gode muligheder for at benytte angriberne efter behag. Kampen var præget af lange servestimer fra både Eva Bang og Miranda Bradshaw, samt Trine Kjelstrup.
Amager kom ikke for alvor ind i kampen og Brøndby kunne spille sig i finalen gennem tre overbevisende sæt på 25-13, 25-14, 25-14.

Vi har det sjovt
Da Folkebladet talte med anfører Eva Bang umiddelbart efter kampen, var hun også ganske tilfreds:
– Det var en god kamp, og jeg er meget tilfreds med spillet.
Udover at spillet altså fungerede, så var der en anden ting, der gav kræfter, ifølge Eva Bang:
– Vi havde det sjovt på banen, og det er bestemt også vigtigt.
Dermed håber Eva Bang også, at Brøndby er på vej mod et dansk mesterskab:
– Vi skal møde Holte,og dem har vi tabt til et par gange på det seneste, men vi er tilbage på et godt niveau, og jeg håber dermed, at vi kan slå dem igen.

Holte igen
Brøndby har erobret mesterskabet de seneste tre sæsoner samt i 2011 hvor det første mesterskab blev vundet. Det er syvende gang i træk, at Brøndby er i finalen, og seks gange er det Holte IF, der har stået på den anden side af nettet.
Finalerne spilles bedst af to kampe. Brøndby lægger ud på hjemmebanen i Stadionhal 1, tirsdag d. 11. april hvor de håber på stor lokal opbakning.
Lørdag d. 22. april er der returopgør i Ny Holtehal. Skulle de to hold herefter stå med en sejr hver, bliver det hele afgjort i et såkaldt ”Golden Set” til 25 point, som spilles umiddelbart efter anden kamps afslutning.
Sidste år blev finalen afgjort på denne måde, med Brøndby som vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top