Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport for uge 9 og 10

Spirituskørsel
GLOSTRUP.
Fredag den 3. marts kl. 09.30 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Nordre Ringvej i Glostrup, hvor en 59-årig mand blev sigtet for at køre bil på trods af, at hans promille var over det tilladte. Manden blev anholdt for spirituskørsel og bragt til Albertslund Politigård.

Mand sigtet for spirituskørsel
BRØNDBY.
Fredag den 3. marts kl. 23.59 blev en 32-årig mand bragt til rutinemæssig standsning på Åparken i Brøndby, hvor han blev anholdt og sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af spiritus, da han havde en promille over det tilladte.

Mand sigtet for spirituskørsel efter soloulykke
GLOSTRUP.
Lørdag den 4. marts kl. 03.50 ringede en borger til politiet, da han fandt en 47-årig mand sovende bag rettet i en bil på Fraligsvej Glostrup, der holdt foran et træ, hvor både bilen og træet havde synlige skader efter en påkørsel. Borgeren vækkede manden, der hurtigt forlod stedet, hvorfor borgeren fulgte efter manden, til politiet kom. Manden blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Natten til lørdag faldt en mand i søvn i sin bil, efter han havde påkørt et træ på Fraligsvej i Glostrup.
Foto: presse-fotos.dk

Hjul og cykelcomputer stjålet
BRØNDBY.
Søndag den 5. marts kl. 14.30 anmeldte en borger, at han havde fået stjålet begge hjul og sin cykelcomputer fra sin cykel, der var fastlåst nede i ejendommens cykelkælder på Solkær i Brøndby.

Kørsel uden førerret
VALLENSBÆK.
Mandag den 6. marts blev en politipatrulje opmærksom på en personbil, da det automatiske nummerpladegenkendelsessystem gav besked om, at ejeren af den forankørende bilen tidligere har fået sit kørekort administrativt inddraget. Bilen blev bragt til standsning på Søndre Ringvej i Vallensbæk, hvor føreren, som også er ejeren af bilen, blev sigtet for kørsel uden førerret.

Villaindbrud
BRØNDBY.
Mandag den 6. marts kl. 10.12 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand havde brudt ind i en villa på Maglegårdsvej i Brøndby. Gerningsmanden skaffede sig adgang ved at bryde et af husets vinduer op, hvorefter vedkommende bl.a. stjal en bilnøgle, smykker og kontanter.

Færdselsuheld
GLOSTRUP.
Tirsdag den 7. marts kl. 06.20 foretog en 51-årig mand et venstresving på Hovedvejen i Glostrup, hvor han i denne forbindelse påkørte en modkørende bil, som manden ikke havde været opmærksom på. Føreren af den påkørte bil, en 45-årig mand, blev fastklemt og skåret fri af redningsmandskabet, som var ved ulykkesstedet kort tid efter. Manden, der havde været fastklemt, blev bragt til Rigshospitalet for behandling.

Tirsdag morgen skete et større uheld i krydset Hovedvejen/Paul Bergsøe vej i Glostrup. En mand sad festklemt og måtte skæres fri. Foto: presse-fotos.dk

Mand tilbageholdt for butikstyveri
GLOSTRUP.
Tirsdag den 3. marts kl. 14.40 blev en 43-årig mand tilbageholdt for butikstyveri i et supermarked i Glostrup Shopping Center, da han forsøgte at forlade butikken med flere beklædningsdele, han ikke havde betalt for.

25-årig kvinde påkørt
GLOSTRUP.
Tirsdag den 7. marts kl. 23.01 blev en 25-årig kvinde påkørt en af personbil på Hovedvejen i Glostrup og pådrog sig alvorlige skader, da hun gik over fodgængerovergangen ved Vestervej. Føreren af bilen, der påkørte kvinden, flygtede fra stedet, men blev kort tid efter blev identificeret og anholdt. Den 43-årig kvindelige fører blev anholdt og sigtet for at køre bil, mens hun var påvirket af stærk medicin og alkohol, ligesom hun tidligere er blevet frakendt førerretten. Den 25-årig kvinde blev kørt til behandling på Rigshospitalet.

Tirsdag aften blev en kvinde påkørt på Hovedvejen i Glostrup. Bilisten flygtede i første omgang, men blev senere anholdt. Foto: presse-fotos.dk

Indbrud i flere skure
VALLENSBÆK.
Onsdag den 8. marts kl. 10.47 anmeldte en borger, at en eller flere ukendte gerningsmænd var brudt ind i hans skur på Strandhaven i Vallensbæk, hvorfra vedkommende havde stjålet to retrocykler, efter at have klippet håndtaget til skuret over. Her er angiveligt tale om serieindbrud, da naboens skur også var opbrudt, ligesom det var sket med 14 andre skure i området.

Ung mand udsat for gaderøveri
BRØNDBY.
Onsdag den 8. marts kl. 22.23 blev en 25-årig mand udsat for gaderøveri på Gillesager i Brøndby, da en ukendt gerningsmand greb fat i mandens arm og forlangte, at han udleverede sine ting. Gerningsmanden gemte sin ene hånd bag sin ryg, hvorfor manden var bange for, at han havde en kniv. Gerningsmanden fik bl.a. udleveret mandens Macbook og jakke sammen med andre personlige ejendele, inden gerningsmanden satte sig ind i en sort VW Golf og kørte væk i høj fart.

Gerningsmanden beskrives som:
Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 25-27 år, 180-185 cm. høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort dunjakke, hvor hætten var trukket op over hovedet, sorte joggingbukser og en sort halsedisse, som var trukket op foran munden og næsen.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Færdselsuheld
VALLENSBÆK.
Torsdag den 9. marts kl. 07.54 skete et færdselsuheld på Vejlegårdsparken i Vallensbæk Strand, da en 24-årig kvindelig bilist kørte over i de modkørendes vejbane, hvormed hun kolliderede med en anden personbil, som blev ført af en 60-årig mand. Manden prøvede at undvige den modkørende bil, men uden held, hvorefter kvindens bil blev slynget rundt flere gange og standsede, da den ramte en el-talve og et busskur. Kvinden var angiveligt påvirket af euforiserende stoffer og alkohol.

Røveri mod kiosk
VALLENSBÆK.
Torsdag den 9. marts kl. 20.50 gik en ukendt gerningsmand ind i en 7-Eleven på Vallensbæk Stationsvej og truede personalet med en kniv, mens han bad dem udlevere kassernes indhold. Gerningsmanden fik udbetalt et mindre kontantbeløb og løb efterfølgende fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:
Mand, ca. 20 år og 170-175 cm. høj. Han var iført en sort jakke, sort maskering, sort hue og sorte arbejdshandsker.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Vest på telefon 72 58 79 65, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top