Elever spiller musical
Musical4_09032017.jpg
Elever fra Vallensbæk Ungdomsskole er klar til snart at spille deres egen musical, hvor de har skrevet handlingen og valgt sangene . Foto: Vallensbæk Ungdomsskole
VALLENSBÆK. Siden november har elever fra Vallensbæk Ungdomsskole øvet på egen musical. Nu er de klar til at vise frem

Den 31. marts og 1. april er der mulighed for at komme til Ungdomsskolens musical med valgfagene i musical og samspil.
19 unge fra kommunens 7. til 9. klasse har nemlig siden november arbejdet med sang, dans og skuespil, og nu er de ved at lægge sidste hånd på deres forestilling.
Ud over deres faste underviser har eleverne også arbejdet med gæstelærere, der har undervist dem i improvisation og koreografi.
– Det er andet år i træk, vi laver musical som valgfag, siger underviser Astrid Gravsholt.
– Det er dejligt at se, hvor mange, der er interesseret i at være med. Eleverne har været supergode til at tage ansvar og være med til at skabe forestillingen fra bunden, og vi glæder os til at vise den for så mange som muligt!

Eleverne har valgt
Forestillingen er baseret på nye og gamle popsange, som eleverne har valgt, ligesom de selv har skrevet handlingen og skabt deres roller.
Nogle af sangene bliver spillet af et liveband på fire valgfagselever. Desuden medvirker tre klassiske musikere fra Vallensbæk Musikskole.

Musicalen spiller i Multisalen ved Vallensbæk Skole fredag d. 31. marts kl. 19.00 og lørdag d. 1. april kl. 15.00. Der er gratis adgang, og alle er meget velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top