Fodbold for sjov
IMG_20161013_134737.jpg
Et nyt fodboldtilbud i Brøndby skal gøre det lettere for mænd at spille forbold. Foto: DBU
SPORT. Et nyt fælles tilbud skal via fodbold give mænd mulighed for at få rørt sig på en sjov og social måde

Brøndbyernes IF starter den 3. april et nyt tilbud i klubben, målrettet mænd der gerne vil ud og røre sig på en sjov, sund og social måde. Kernen i tilbuddet er at tilbyde fodboldtræning, hvor fokus er på at spille fodbold i nogle forpligtende rammer, uden at skulle spille kampe i weekenden. Tilbuddet er åbent for alle, og der bliver ikke stillet krav til hverken udstyr eller tidligere erfaring på en fodboldbane, ligesom at der tages hensyn til hinanden på banen.
Mustapha Saleh, træner i Brøndbyernes IF, siger om det nye tiltag:
– Vi har gået i et stykke tid og ville opstarte noget for mænd, der ikke har tid eller lyst til træning flere gange i ugen eller kampe i weekenden, men gerne vil spille fodbold og samtidig have sjov træning i et socialt fællesskab.

Mænd mangler motion
Om målgruppen for tilbuddet siger Mustapha Saleh:
– I første omgang har vi valgt at målrette tilbuddet til mænd i alderen 35+. Det bunder i, at vi i samarbejde med Brøndby Kommune kan se, at der i denne aldersgruppe er en del mænd, der enten slet ikke dyrker motion, eller som gerne vil i gang, men ikke har kunnet finde noget der motiverer dem. Tilbuddet henvender sig særligt til mænd, der godt kunne bruge at komme ud og få rørt sig, uden at skulle tænke på, om de har det rigtige udstyr, eller om de er gode nok.

Er man interesseret i at høre mere, kan man kontakte Mustapha Saleh på mobil 25 74 44 77 eller mail musa@brondbyif.net.
Tilbuddet er et samarbejde imellem Brøndbyernes IF, Brøndby Kommune samt DBU og DGI (Bevæg Dig For Livet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top