Foredrag om hospitalsskib
VALLENSBÆK. Vallensbæk Ældreråd afholder i samarbejde med Vallensbæk Kommune borgermøde onsdag den 15. marts kl. 14.00 – 16.30 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121. Det er Ulla Jarnvig Holst fra Mercy Ships, der kommer på besøg. Mercy Ships er en international humanitær hjælpeorganisation, der blandt andet fra den tidligere DSB-færge Dronning Ingrid, driver humanitært hjælpearbejde via hospitalsskibe. Mødet […]

Vallensbæk Ældreråd afholder i samarbejde med Vallensbæk Kommune borgermøde onsdag den 15. marts kl. 14.00 – 16.30 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121. Det er Ulla Jarnvig Holst fra Mercy Ships, der kommer på besøg. Mercy Ships er en international humanitær hjælpeorganisation, der blandt andet fra den tidligere DSB-færge Dronning Ingrid, driver humanitært hjælpearbejde via hospitalsskibe.
Mødet er åben for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top