Hvad med fortovet?
Af Eamonn O’Carroll Park Allé 259 Jeg fik et indlæg bragt i Folkebladet den 30. marts 2015 angående det meget dårlige fortov, vi har på Park Allé mellem tankstation og Kirkebjergsalen og den modsatte side af vejen, fra det gamle Brugsen til Kirkebjerg Torv. Vi fik renoveret fortovet på nordsiden i efteråret 2015/16. Men ikke […]

Af
Eamonn O’Carroll
Park Allé 259

Jeg fik et indlæg bragt i Folkebladet den 30. marts 2015 angående det meget dårlige fortov, vi har på Park Allé mellem tankstation og Kirkebjergsalen og den modsatte side af vejen, fra det gamle Brugsen til Kirkebjerg Torv. Vi fik renoveret fortovet på nordsiden i efteråret 2015/16.
Men ikke det modsatte fortov som lovet i 2016/17. Vi har taget hul på 2017/18. Dette brev er for, at Vagn Kjær-Hansen(SF), Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby, holder, hvad han lover.

Det bliver renoveret
Af
Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik- og Miljøudvalget

Jeg svarede i marts 2015, at fortovet på sydsiden står på Materielgårdens renoveringsplan for 2016-17.
Det gør det fortsat, og 2017 er endnu ikke forbi. Materielgården forventer, at det sker omkring sommeren 2017. Bemærk, at jeg skriver forventer. Der kan altid dukke noget op, som ændrer på deres planer. Men vi er helt enige om, at fortovet trænger til udskiftning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top