Kaos kørsel på Bred­ager
Af Charlotte Brandt Bredager 2605 Brøndby Vi, nogle beboere, har talt om, hvorfor kommunen fra starten af, ikke har taget højde for trafikkaos i forbindelse med byggeriet og de store maskiner, som kører ind og ud ad Bredager dagligt, specielt når nu man ved, det er en skolevej, og dermed kommunens vej og ansvar. Det […]

Af
Charlotte Brandt
Bredager
2605 Brøndby

Vi, nogle beboere, har talt om, hvorfor kommunen fra starten af, ikke har taget højde for trafikkaos i forbindelse med byggeriet og de store maskiner, som kører ind og ud ad Bredager dagligt, specielt når nu man ved, det er en skolevej, og dermed kommunens vej og ansvar.
Det ville være forfærdeligt, hvis et barn pludselig blev kørt ned.
Jeg har selv et barnebarn, som går på Brøndbyøster Skole.
Det store trafikknudepunkt, er om morgenen, når alle børnene skal i skole, og de værste er de forældre, som skal afleverer deres børn i skolen. De har ingen tålmodighed.
Problemet er ikke os beboere, som bor på Bredager. De fleste af os går på arbejde og dermed er vores biler væk, når trafikkaoset starter om morgenen.
Vores problem, som beboere, er blandt andet, at alle vores parkeringspladser er inddraget af håndværkere, byggematerialer, m.m, (og det kan ikke undgås). Men vi skal også slås med beboere fra en anden boligforening, som ligger bag Bredager på vejen efter Guldbageren, de bruger også vores parkeringspladser, for at spare 20 skridt, for at gå til deres egen opgang. Så vi har ingen steder selv at parkere, når vi kommer hjem fra arbejde. Derfor parkeres der på vejen langs Bredager.
Samtidig har vi store problemer med firmakassebiler, som parkerer langs Bredager, og som spærrer for udsynet, når man skal krydse Bredager. Så det er ikke kun skolebørn, der burde tages hensyn til, men så sandelig også Bredagers egne børn og ældre.
Vi må alle bidrage med at passe ekstra godt på børnene, mens renoveringen står på, og kommunen må tage ansvar, så folk ikke laver deres egne færdsels- og parkeringsregler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top