Nyt tilbud til babyer
Tumlastik.jpg
Der er gymnastik for de helt små på vej. Foto: IF32 Glostrup Gymnastikforening
GLOSTRUP. IF32 Glostrup Gymnastikforening har lavet nye hold til de allermindste

IF32 Glostrup Gymnastikforening har cirka 500 medlemmer og hold inden for de forskellige grene af gymnastikken. Medlemmerne er i næsten alle aldre, men der er ikke nogen under et år. Det råder foreningen nu bod på.
– IF32 Glostrup Gymnastikforening har erfaret at der i dag ikke er tilbud for nyfødte babyer i Glostrup Kommune. IF32 Glostrup Gymnastikforening vil gerne starte hold op på dette område, oplyser John Frimann, der er kasserer i foreningen.
Holdet kommer til at hedde tumlastik.
– Tumlastik er et hold for de helt små, hvor mor/far og barn får en hyggelig stund med inspiration til leg og stimuli for det helt lille barn. Vi vil synge, danse, rulle, balancere og tumle for at styrke og udfordre børnenes sanser og motoriske udvikling og på den måde skabe det bedste grundlag for barnet. Vi vil lege med rasleæg, flyve på tæpper, nusse med tørklæde og lave de første spæde øvelser til en koldbøtte. Kun fantasien sætter grænser, og alt dette vil foregå i samspil med mor/far i trygge og rolige omgivelser, forklarer John Frimann.
Der vil være tre alders­inddelte hold til børn fra 3 måneder og op til et år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top