Profillinjer på skoleskemaet igen
BRØNDBY. Endnu engang begynder de nye 7. klasser på Brøndbyvester Skoles profillinjer og igen udbydes fire linjer, som eleverne kan vælge sig ind på

Der oprettes igen fire linjer på 7. klassetrin på Brøndbyvester Skole og profilerne vil, som sidste år være en humanistisk profil, en science-profil, en performance-profil og en active/adventure-profil.
Profilerne er tilrettelagt således, at eleverne har en hel dag om ugen, hvor de fordyber sig i deres profil. De andre dage undervises de i skolens obligatoriske fag. Der er desuden lagt op til, at profildagen er tværfaglig og at man her fordyber sig i emner og aktiviteter, der knytter sig til linjens tema.

Tirsdag den 28. marts inviterer Brøndbyvester Skole forældre til kommende 7. klasseselever, til infomøde om profilerne. Mødet afholdes på Tornehøj 3 kl 17 – 19 i skolens hal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top