Rigtige mænd løber
Borgmester-i-løbesko.jpg
Den 14. marts kan man træne med Kent Max Magelund (S), borgmester i Brøndby. Det sker i forbindelse med Rigtige Mænd Løbet, der finder sted til maj. Foto: Brøndby Kommune
SPORT. Så er det nu, man skal i gang med at træne til Rigtige Mænd Løbet i Glostrup og Brøndby til maj. I Brøndby kan man træne med borgmesteren

Fra 1. marts kan man klikke sig ind på www.rigtigemaend.com og dermed starte træningen til Rigtige Mænd Løbet 24. maj.
Men man kan ikke bare træne på hjemmesiden, man kan også tage styrkeprøver og finde holdkammerater. Løbet bliver et forhindringsløb, man gennemfører i hold på 4-5 deltagere og som blandt andet tester deltagernes samarbejdsevner.

Træn med borgmester
Har man ikke en lille håndfuld rigtige mænd i sin omgangskreds, der vil stille op med en til løbet den 24. maj i Brøndby, kan man søge efter holdkammerater på hjemmesiden eller finde nogle til den fællestræning, Brøndby inviterer alle til på atletikstadion tirsdag den 14. marts.
– Jeg er glad for, at Brøndbyernes Idrætsforening og Atletikklubben Brøndby er gået med ind i arbejdet med at arrangere Rigtige Mænd Løbet i Brøndby og skabe en god og uhøjtidelig ramme om motion og fællesskab for alle typer mænd. Og selvfølgelig vil vi gerne gøre noget ekstra i Brøndby, så vi har valgt at arrangere en fællestræning op til løbet – her er både rigtige mænd og deres familier velkomne – hvor vi mødes og får pulsen op på fornøjelig vis. Her sørger vi også for, at man kan blive matchet med andre mænd, man kan stille op til løbet med, hvis man mangler holdkammerater, forklarer Kent Max Magelund (S), borgmester, der selv trækker i træningstøjet og deltager i træningen på atletikbanen den dag.

Også i Glostrup
Rigtige Mænd i Glostrup har også mulighed for at træne sammen og deltage i et løb den 24. maj på Glostrup Stadion.
I Glostrup er det GIC Atletik Klub og Triatlon Klub, der arrangerer Rigtige Mænd Løbet med støtte fra Glostrup Kommune.
– Vi er to frivillige foreninger, som står for arrangementet i Glostrup, for at skabe fokus træning og sundhed hos mænd, siger Søren Banke.
Han opfordrer rigtig mange mennesker til at komme på Glostrup Stadion den 24. maj og heppe til Rigtige Mænd Løbet, hvor samarbejdsevnerne og den forbedrede form på holdet bliver sat på prøve.

Deltagelse i fællestræningen på atletikstadion den 14. marts kl. 19-21 er for alle og er gratis. Man behøver ikke have konkrete planer om at deltage i Rigtige Mænd Løbet for at deltage denne aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top