Søren Friis stiller op for Venstre
Friis.jpg
Søren Friis stiller op for Venstre til det kommende kommunalvalg. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. Når der til november er kommunalvalg i Brøndby har Venstre en prominent herre på stemmesedlen, nemlig Søren Friis

Ifølge en pressemeddelelse fra Venstre i Brøndby stiller administrerende direktør i Friis Rengøring & Vinduespolering ApS, Søren Friis op for partiet til kommunalvalget til november. Ifølge pressemeddelelsen ønsker Søren Friis at gøre op med det store antal ledige og ufaglærte i Brøndby Kommune ved at sætte fokus på rammerne for virksomheder og folkeskolerne.
– Jeg har en stor kærlighed for Brøndby, og særligt de unge, der ikke helt passer ind i systemets kasser og rammer, som samfundsstrukturen kræver.

Lokal virksomhed i 30 år
Søren Friis, der er storsponsor for Brøndby IF, har boet i Brøndbyvester landsby siden 2000 og drevet forretning fra virksomhedens adresse på Park Allé siden 2013. Virksomheden blev født i 1987 med hjemadresse i Kisumparken 99 i Brøndby Strand og har dermed 30 års jubilæum i år.
– Jeg har det bedst med at tage et ansvar, fremfor at stå på sidelinjen og være bagklog. Derfor har jeg takket ja til muligheden for at gøre en forskel i politik, og stiller op for Venstre til kommunalvalget.

Ledighed og skoler
Det er det store antal ledige og ufaglærte, der får Søren Friis til at stille op. Han mener nemlig, at Brøndby Kommune skal have en decideret erhvervspolitik og investere langsigtet for at bryde med de dårlige eksamensresultater fra folkeskolen.
– Kommunen opnår bæredygtig vækst gennem tre ting: borgerne, uddannelsessystemet og virksomhederne. Det er dem, kommunen skal forbedre rammerne for. Give de lokale erhvervsdrivende rammer, så de kan udvikle deres virksomheder og hyre uddannet, lokal arbejdskraft. Så har vi råd til at udvikle og tage os bedre af de medborgere, der ikke har det ligeså let som andre.
Der er nemlig, mener Sørren Friis ifølge pressemeddelelsen fra Venstre en ting, de andre partier glemmer:
– Det handler kort sagt om, at huske på, at det er borgernes og erhvervslivets penge kommunalbestyrelsen administrerer og det glemmer de øvrige partier til tider.

Nødvendig kandidat
At Søren Friis stiller op for Venstre glæder Mette Engelbrecht, partiets borgmesterkandidat:
– Jeg er meget glad over at kunne præsentere en stærk lokal forankret kandidat, som har det, der skal til, for at Brøndby Kommune igen kan præsentere resultater, borgerne kan være stolte af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top