Stå fast
Af Channette Jytthe Larsen Søndervangsvej 4 2600 Glostrup Som mangeårig beboer i Søndervang læser jeg med stor bekymring, at Brøndby Kommune påtænker at indrette en stor bygning i Priorparken til eventhal meget tæt på beboerblokkene i vort område. Det er efter min mening meget uheldigt for os, som bor så tæt på bygrænsen, både hvad […]

Af
Channette Jytthe Larsen
Søndervangsvej 4
2600 Glostrup

Som mangeårig beboer i Søndervang læser jeg med stor bekymring, at Brøndby Kommune påtænker at indrette en stor bygning i Priorparken til eventhal meget tæt på beboerblokkene i vort område. Det er efter min mening meget uheldigt for os, som bor så tæt på bygrænsen, både hvad angår støj fra sådanne arrangementer og som, jeg kan forstå, at Brøndby Kommune meget gerne vil have en gennemgang fra Søndervangen til Priorparken. Det har der været planer om flere gange, men vi beboere ønsker absolut ingen gennemgang til Brøndby Kommune, da vi ikke ønsker, at vort område skal ende som parkeringsplads for publikum til eventuelle events i hallen.
Jeg har nu boet i Søndervang siden 1958, og det er jo ikke småting, der er sket i det område af Brøndby Kommune med støj- og lugtgener osv.
Jeg beder derfor Glostrup Kommune og hr. Flemming Ørhem om at stå fast på, at vi i hvert fald ikke skal være et gennemgangsområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top