Stor pointhøst i weekenden
SPORT. Trekroner Bowling Club havde i alt tre kampe i den forløbne weekend, og de tre hold er næsten sikre på medaljer

Lørdag formiddag mødte man hjemme i Glostrup i 3. division øst rækkens bundhold, Køge 75. Det var en smal sag for Trekroner at sætte sig solidt på kampen. Kampens samlede resultat blev 4543 kegler og 23 point, mens Køge 75 måtte nøjes med et enkelt point og 4028 kegler.
Samlet har Trekroner nu 203 point på andenpladsen og mangler blot en enkelt kamp. Sølvmedaljepladsen skulle være sikret, men det ser svært ud at nå 1. pladsen.
I 4. division Øst skulle Trekroner senere på dagen også i Glostrup møde Sporvejene BK. Kampens samlede resultat blev 4322 kegler og 18 point til Trekroner, mens Sporvejene kunne notere sig for 4094 kegler og seks point.
Samlet har Trekroner 149 point og ligger placeret som nr. 3 i divisionen. Denne placering er det absolut muligt at fastholde, så også her er der udsigt til metal ved afslutningen af turneringen.
Søndag mødte Trekroners hold i 1. division i Den Frie Bowling Union FB på deres hjemmebane i Gladsaxe.
Samlet væltede FB 4267 kegler og fik to point, mens Trekroner væltede 4643 kegler og fik 12 point.
Trekroner har nu 70 point og ligger på en 3. plads i turneringen. Der mangler nogle meget spændende kampe mellem de to tophold, Team BBS og SAS, så der kan Trekroner godt være heldig at kunne klemme sig ind på en 2. plads ved afslutningen. 3. pladsen er helt sikker, da nr. fire blot har 46 point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top