Stort show sluttede dansesæsonen
dans2.jpg
Danserne fra Hvissinge Danseforening viste, hvad de havde lært i løbet af året. Foto: Scheuer
GLOSTRUP. Et af årets store arrangementer i Glostrup Hallen er Hvissinge Danse Forenings danseopvisning, som lørdag d. 25. marts 2017 blev afviklet med stor succes

Igen i år var hallen proppet til bristepunktet med publikum, familie, venner og spændte dansere, som ikke kunne vente med at fyre den af på dansegulvet. 21 hold med over 200 dansere i alderen fra tre år og opefter kom på gulvet og viste alle de utrolig flotte danse de havde lært i løbet af sæsonen. Der blev opvist med mange forskellige danse stilarter: Hip Hop, Street dance, Show dance, Disco, Hip Hop Girly, børnedans, voksendans, Energy og DanceFit.
– Opvisningen var et brag af et show og var et hit hos såvel voksne som børn i alle aldre. HDF og deres danseinstruktører havde igen i år gjort meget ud af at give både publikum og dansere en uforglemmelig oplevelse med kostumer, konfetti, sceneshow, tryllekunst og sluttede til sidst af med et brag af et fælles cabaretshow, siger Pernille Gross Rasmussen fra Hvissinge Danse Forening.
Selvom HDF nu har afsluttet deres sæson, kan nuværende, samt nye medlemmer se frem til forårsdans med opvisning på dansens dag d. 29. april klokken 11 i Glostrup Shopping Center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top