Mange aktiviteter for unge med særlige behov
unge-for-ligeværd.jpg
Bestyrelsen i Unge For Ligeværd står for at arrangere aktiviteter. Foto: Mogens Mathiesen
BRØNDBY. Unge For Ligeværd har haft generalforsamling og har valgt bestyrelse

Unge For Ligeværd Storkøbenhavn havde torsdag i forrige uge generalforsamling i foreningens klublokaler i Brøndby. 2016 har for foreningen indeholdt mange gode klubaftner, en sommerferie på Bornholm, en tur til Sønderborg og to gode klubfester og meget mere. 2017 kommer også til at byde på masser af aktivitet for foreningen. Sommerferien med 25 medlemmer og tre frivillige går til Bulgarien, der er planlagt kursus om førstehjælp, klatre i træer ved Glostrup Hallen, besøg af Brøndbys borgmester Kent Magelund og senere borgmester Pia Allerslev fra København og hygge og socialt samvær i klubben.
Er du ung/voksen med særlige behov er du eller dine forældre velkomne til at kikke forbi klubben – kontakt Mogens fra Ligeværd på telefon 24 21 34 75.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top