Læserkonkurrence: Vind en tur i cirkus
motor_mille_1_20161101_1161427346.jpg
Den 22. august besøger Motor-Mille og Cirkus Arena Brøndby. I den forbindelse har Folkebladet og Cirkus Arena lavet en læserkonkurrence. Foto: pressefoto
BRØNDBY. Tirsdag den 22. august besøger Cirkus Arena Brøndby, og du har mulighed for at vinde billetter i den læserkonkurrence, Folkebladet og Cirkus Arena laver i forbindelse med forestillingen

Motor Mille styrer slagets gang, når Cirkus Arena for første gang nogensinde åbner op for sin store eventyrbog med cirkushistorier fra hele verden.
Det sker tirsdag den 22. august kl. 19 i cirkusteltet ved Sognevej i Brøndby.
Instruktør Mille Gori udtaler:
– I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne.
Arenas cirkusdirektør Benny Berdino skal til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger, da han bliver afbrudt af børnenes tv-helt Motor Mille, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét.
I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, cirkusprinsesser, hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer, og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord.

Nyt koncept
Denne sæson tager Cirkus Arena hul på en helt nytænkt cirkusforestilling med nyskrevne cirkushits, som tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden, og cirkusdirektør Benny Berdino er glad for den nye forestilling:
– Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået, for vi er stolte af forestillingen og af Motor Mille og de mange artister, som gør det helt fantastisk. Det er stort at opleve, når alle samles om forestillingen og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter. I vores magiske cirkusunivers bliver drømme virkelig til virkelighed”.
Mille Gori, der for første gang rejser rundt med cirkus, glæder sig ligeledes til at besøge Brøndby:
– Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus’ magiske univers, og jeg var faktisk klar til at stikke af med et, da jeg var seks år gammel. Dét var mine forældre dog ikke helt med på, så min mor lærte mig, at jeg kunne have et helt cirkus ude i haven, hvis blot jeg brugte min fantasi. Og det gjorde jeg så! I dag er drømmen blevet til virkelighed.

Cirkus Arena spiller i Brøndby tirsdag den 22. august kl. 19 i cirkusteltet på Sognevej i Brøndby

Hvad hedder den pige, der styrer slagets gang i Cirkus Arenas forestilling?

Dit navn (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Postnr./by (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)


Konkurrencen er kun for beboere i Folkebladets område.
Kun ét svar per husstand.
Vinderne får svar per mail den 21. august.
Skulle forestillingen mod forventning, for eksempel på grund af regn, blive aflyst ydes ingen erstatning.
Se evt. ændringer på Cirkus Arenas hjemmeside

Vi skal have svaret senest mandag den 21. august klokken 9

Præmier:
Vi trækker lod om tre gange to billetter til forestillingen i Brøndby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top