Adgangsforbud forlænget
BRØNDBY. Politiet har forlænget forbudet mod at komme i rockerlokale i Brøndby

Københavns Vestegns Politi har fredag forlænget forbuddet mod at opholde sig i tre rockerklubhuse på Vestegnen, herunder en i Brøndby, i foreløbig to uger til.
Det vil fortsat koste mindst 60 dages fængsel, hvis nogen opholder sig på adressen Brøndbytoften 11, 1. i Brøndby, som er et klubhus for personer relateret til rockergruppen Bandidos.

For at skabe tryghed
De tre klubhuse blev lukket i to uger af Københavns Vestegns Politi kl. 12 fredag den 3. november ved en større koordineret politiaktion mod 11 rockerklubhuse på Sjælland. Nu har Københavns Vestegns Politi så besluttet, at de tre adresser forsat skal være lukket og har forbudt alle personer adgang til adresserne i foreløbig yderligere to uger til fredag den 1. december kl. 12.
– Vi fastholder lukningerne for at skabe tryghed og sikkerhed for områdets beboere og for at forhindre angreb, siger politiinspektør Svend Foldager Københavns Vestegns Politi.
Opholdsforbuddet sker med udgangspunkt i en aktuel verserende konflikt mellem Satudarah MC og Bandidos MC, herunder flere af deres støttegrupper, og det vurderes fortsat, at deres klubhuse vil kunne udgøre et grundlag for yderligere angreb i konflikten, uanset om der er personer tilstede i disse klubhuse eller ej.
Politiet har opsat forbudsskilte ved adresserne.
Overtrædelse af forbuddet udløser minimum 60 dages fængsel men kan straffes med fængsel indtil to år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top