Kirke fejrer jubilæum
GLOSTRUP. Glostrup Frikirke har 25 års jubilæum. Det bliver markeret søndag 27. maj. De starter med en festgudstjeneste klokken 11.00, og om eftermiddagen ’åbent hus’ med reception. Kirkens frivillige håber på godt vejr, for de har tænkt sig at bage og servere vafler udenfor. Der vil også være boder, hvorfra de vil fortælle om kirkens aktiviteter.

Glostrup Frikirke har 25 års jubilæum. Det bliver markeret søndag 27. maj. De starter med en festgudstjeneste klokken 11.00, og om eftermiddagen ’åbent hus’ med reception. Kirkens frivillige håber på godt vejr, for de har tænkt sig at bage og servere vafler udenfor. Der vil også være boder, hvorfra de vil fortælle om kirkens aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top