Valdemarsdag fejret med fugleskydning
fuglekongen-2018.jpg
Fanebærer Michael Mittelstrass, formand Brian Bo Kristensen, fuglekongen Kenneth Hansen og fanebærer Søren Stenspil. Foto: Privat
GLOSTRUP. Traditionen tro blev der på valdemarsdag den 15. juni, afholdt fugleskydning i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab

I år startede den festlige dag ved at 55 skydebrødre afhentede den regerende fuglekonge Curt Jensen på Glostrup Bodega, som kvitterede med morgenbord og hvad dertil hører. Derefter besøgte selskabet borgmester John Engelhardt, som ønskede held og lykke på dagen, inden turen med fanerne forrest, fortsatte til Byparken til dagens skydning. På skud nr. 260 skød Kenneth Hansen sig til ny fuglekonge 2018. Kenneth Hansen blev indmeldt i selskabet i 2011 hvor han også blev fuglekonge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top